Lees eerst de tekst onder het formulier

ADC Aquatraining Formulier

Wil je graag met aquatraining starten? Dan is het belangrijk dat je vooraf het bovenstaande ADC Aquatraining Formulier invult én dat je het onderstaande goed doorleest. Heb je meer honden? Dan vul je per hond een apart formulier in.

Op het moment dat er iets verandert rond de gezondheid van je hond vul je het formulier opnieuw in. Zo is de instructeur altijd op de hoogte van de gezondheidssituatie rond jouw hond(en). Daarnaast verklaar je hiermee dat je op eigen risico meedoet en dat je je zult houden aan ons protocol.

ADC Aquatraining is bedoeld voor honden zonder klachten of blessures. Elke hond (ongeacht ras of leeftijd) kan meedoen. Door middel van mentale en fysieke uitdaging is het doel van de aquatraining dat je hond lekker in zijn vel gaat zitten.

De sessies duren maximaal 30 minuten. Houd rekening met korte pauzes.

Tarieven
Kom je voor het eerst? De 1e sessie is gratis.
€32,50 per losse sessie.
€250,00 per 10 sessies binnen 20 weken.

Aanmelden
Aanmelden gaat via Whatsapp naar José Stienstra. +31 6 533 86 947

Afmelden
Tot 24 uren vooraf kun je je vlijblijvend afmelden. Bij te laat afmelden wordt de gemiste les in rekening gebracht. Ook afmelden gaat via Whatsapp.

PROTOCOL AQUATRAINING

  • de hond is minimaal 1 jaar oud en beschikt over een redelijke tot goede conditie (bij twijfel eerst de dierenarts of fysiotherapeut raadplegen).
  • De hond heeft geen open wonden.
  • De hond is geborsteld en schoon.
  • Geef de hond tot 4 uren van tevoren geen eten.
  • Laat de hond vooraf goed uit (bij ontlasting in de aquatrainer worden kosten in rekening gebracht).
Neem het volgende mee:
  • Een handdoek en/of hondenbadjas.
  • Beloningen en een speeltje.
Schade en verantwoordelijkheid

PERSONEN MOGEN NIET OP DE GLAZEN KLEP STAAN
Schade aan klep of glazen wanden door oneigenlijk of onvoorzichtig gebruik wordt verhaald op de persoon die de schade heeft veroorzaakt.

ALLEEN ADC MEDEWERKERS BEDIENEN DE AQUATRAINER
Het openen en sluiten van de glazen klep wordt alleen door ADC medewerkers uitgevoerd. Net als de bediening van de knoppen. Schade die wordt veroorzaakt doordat een ‘niet ADC medewerker’ handelingen rondom de aquatrainer wordt verhaald op de persoon die de schade heeft veroorzaakt.

SCHOONMAAKKOSTEN WORDEN DOORBEREKEND
Bij poepen of overgeven in de aquatrainer worden de kosten van water en schoonmaken doorberekend. Dit geldt ook voor extreem vieze honden die niet zijn gewassen of geborsteld.