Lees eerst de tekst onder het formulier

ADC Fitness Viervoeter Formulier

Wil je graag met fitnesslessen starten? Dan is het belangrijk dat je vooraf het bovenstaande ADC Fitness Viervoeter Formulier invult. Heb je meer honden? Dan vul je per hond een apart formulier in.

Op het moment dat er iets verandert rond de gezondheid van je hond vul je het formulier opnieuw in. Zo is de fitnessinstructeur altijd op de hoogte van de gezondheidssituatie rond jouw hond(en). Daarnaast verklaar je hiermee dat je op eigen risico meedoet.

Fitnesstraining is bedoeld voor honden zonder klachten of blessures. Elke hond (ongeacht ras of leeftijd) kan meedoen. Door middel van mentale en fysieke uitdaging is het doel van de fitness dat je hond lekker in zijn vel gaat zitten.

FUN voor hond en eigenaar is bij ADC Viervoeter Fitness het allerbelangrijkste. Daarnaast zorgt een goede coördinatie en een verbeterd lichaamsbewustzijn ervoor dat je hond minder gevoelig wordt voor blessures.

Bij privé- en duolessen krijg je individuele begeleiding gedurende maximaal 30 minuten. Bij duolessen doen de combinaties gelijktijdig hun oefeningen. Houd rekening met minimaal 10 minuten pauze tussen de sessies. Dit betekent dat je hond maximaal 20 minuten intensief bezig is met oefeningen. Er wordt zowel binnen als buiten getraind op het terrein van Active Dog Care.

Tarieven
Duoles €55,00 (€27,50 per combinatie)
Privéles €32,50
Cursisten dienen voor aanvang van de training te betalen.

Aanmelden
Aanmelden gaat via Wahtsapp naar José Stienstra. +31 6 533 86 947

Afmelden
Tot 24 uren vooraf kun je je vlijblijvend afmelden. Bij te laat afmelden wordt de gemiste les in rekening gebracht. Ook afmelden gaat via Whatsapp.