Cursus Fitness Hond of Pup Zomereditie 2021

Voor 2022 staat er nog geen editie in de planning.

Instructeur: José Stienstra
Aantal lessen: 4
Lesduur: 30 minuten
Kosten: €60,00
Woensdagavond: 25 augustus – 1 september – 8 september – 15 september 2021

Meer over fitness

Bij fitness voor honden werken we aan de fijne motoriek. Door bewust en beheerst te bewegen verbetert het lichaamsbewustzijn van de hond.

In de fitnessruimte van Active Dog Sport staan verschillende professionele toestellen en materialen. De diversiteit in hoogtes, ondergronden en oefeningen bevordert niet alleen de soepelheid, het lichaamsbewustzijn, de core-stability en de balans van de hond, maar het stimuleert ook de mentale gesteldheid.

Het zelfvertrouwen van onzekere honden groeit zienderogen. Vanuit rust, vertrouwen en plezier wordt er gewerkt aan de algehele gezondheid van de hond.

Onder professionele begeleiding worden de oefeningen individueel aangepast. Elke hond heeft zijn eigen tempo en niveau. Afhankelijk van het weer behoort ook watergewenning tot de mogelijkheden.

Gecertificeerd fitnessinstructeur

Professioneel gedreven & ervaren

José Stienstra heeft ruim 30 jaar ervaring in de IGP-sport. Ze behaalde met haar honden veel prijzen, waaronder het prestigieuze Wereldkampioenschap in 2018.

Daarnaast geeft José les in zowel IGP, gehoorzaamheid als een gevarieerd aanbod aan cursussen. Via privéles biedt zij bovendien professionele ondersteuning.

Vanuit haar passie voor honden heeft José onnoemelijk veel cursussen, workshops en lezingen gevolgd.

Puppy Play Ground

Voor pups bieden we de Puppy Play Ground aan. Dit is een perfecte start voor elke jonge hond. Of het nu om een nest met pups gaat of om een pup die bij zijn nieuwe baasje is. Meer over PPG 

Fitness dagopvang

Gaat je hond op woensdag of vrijdag naar de ADC dagopvang? Dan is het ook mogelijk om hier een fitnessles voor je hond te boeken. Omdat de eigenaar hier niet bij aanwezig is wordt er een korte videoimpressie gemaakt.