Fitness voor honden

Bij fitness voor honden werken we aan de fijne motoriek. Door bewust en beheerst te bewegen verbetert het lichaamsbewustzijn van de hond.

In de fitnessruimte van Active Dog Sport staan verschillende professionele toestellen en materialen. De diversiteit in hoogtes, ondergronden en oefeningen bevordert niet alleen de soepelheid, het lichaamsbewustzijn, de core-stability en de balans van de hond, maar het stimuleert ook de mentale gesteldheid.

Het zelfvertrouwen van onzekere honden groeit zienderogen. Vanuit rust, vertrouwen en plezier wordt er gewerkt aan de algehele gezondheid van de hond.

Onder professionele begeleiding worden de oefeningen individueel aangepast. Elke hond heeft zijn eigen tempo en niveau. Afhankelijk van het weer behoort ook watergewenning tot de mogelijkheden.

Fitness voor honden in de dagopvang

Gaat je hond naar de Active Dog Care dagopvang? Dan is het mogelijk om op woensdag en vrijdag fitness voor je hond te boeken. Omdat je als eigenaar niet bij de sessie aanwezig bent zullen we een korte video-impressie van de fitness sturen.

Gecertificeerd fitnessinstructeur

Professioneel gedreven & ervaren

José Stienstra heeft ruim 30 jaar ervaring in de IGP-sport. Ze behaalde met haar honden veel prijzen, waaronder het prestigieuze Wereldkampioenschap in 2018.

Daarnaast geeft José les in zowel IGP, gehoorzaamheid als een gevarieerd aanbod aan cursussen. Via privéles biedt zij bovendien professionele ondersteuning.

Vanuit haar passie voor honden heeft José onnoemelijk veel cursussen, workshops en lezingen gevolgd.